Dansmarietjes

Elke woensdagavond trainen de dansmarietjes van 19:00 uur tot 20:00 uur bij ons eigen Sleppersheukske. Vol enthousiasme en motivatie worden de mooiste dansen in elkaar gezet die vervolgens voor het publiek te zien zijn op onze eigen feestavonden en bij diverse uittredens. Dit seizoen zijn er 6 dansmarietjes, hieronder worden ze even kort voorgesteld.

Jasmin Ooink, 9 jaar

Jasmin vind het super leuk om dansmarietje te zijn, ze is het dan ook al zo’n 3 jaar. Ze vindt het leuk om thuis de dansjes te oefenen en dat op de woensdagavond tijdens de training te laten zien. Naast het dansen doet Jasmin ook nog aan paardrijden en zijn haar moeder, broertje en neefje ook lid van de vereniging. Andere meisjes zouden ook bij de dansmarietjes moeten komen omdat het hartstikke leuk is!

Demi Bok, 9 jaar

Demi is al 4 jaar actief als dansmarietje en ze vindt het ook hartstikke leuk om te doen. Ze kan haar gevoelens uiten en dat vindt ze erg fijn, ze vindt daarom ook dat andere meisjes dansmarietje moeten worden. Verder vindt Demi het erg leuk om te hiphoppen en zijn haar vader en moeder ook lid bij de Keiensleppers. In het seizoen 2016-2017 was haar broertje Jeugdprins en daar was ze natuurlijk hartstikke trots op!

Maud Lammersen, 10 jaar

Maud zag Demi een keertje dansen en dacht: ‘Hé, ik wil dat ook!’ en zo is Maud dansmarietje geworden en is ze dat ook al 3 jaar. Naast dansen doet ze ook nog aan volleybal en helpt ze graag op de boerderij waar ze naast woont. Haar zusjes zitten ook bij de vereniging, Evi bij de dansmarietjes en Iris in de Jeugdraad. Tegen andere meisjes zegt ze dat het super leuk is om dansmarietje te zijn!

Jody Janssen, 12 jaar

In 2009 was Jody’s vader prins bij de Keiensleppers en ging ze veel bij de dansmarietjes kijken en is ze zelf ook dansmarietje geworden. Jody is inmiddels al 6 jaar dansmarietje en ze vindt het nog steeds hartstikke leuk en gezellig. Ze vindt het ook erg leuk om te volleyballen en houdt ook erg van dieren. Ze heeft 3 honden, 1 kat en 2 kittens. Tegen andere meisjes zegt ze dat de trainingen en optredens super leuk zijn en dat ze ook dansmarietje moeten worden!

Sanne Wolferink, 9 jaar

Sanne is al 2 jaar dansmarietje, ze vindt dansen geweldig om te doen en ze vindt het bij onze vereniging ook erg gezellig, de keus om dansmarietje te worden was snel gemaakt. Om ander meisjes bij de dansmarietjes te werven zegt ze dat het altijd erg gezellig is op de training en het dansen gewoon super leuk is om te doen!

Evi Lammersen, 6 jaar

Evi is het zusje van Maud en omdat Maud haar grote voorbeeld is moest Evi natuurlijk ook dansmarietje worden. Evi is nu 1 jaar dansmarietje en ze vindt de woensdagavonden erg gezellig en staat met een grote glimlach op het podium zodra ze mag dansen! Verder zit ze nog op zwemles en maakt ze thuis opdrachten voor school en dat vindt ze erg leuk om te doen. Ook speelt ze samen met haar zus spelletjes op de tablet.

Vind je dansen ook super leuk om te doen en hebben deze meisjes jou gemotiveerd? Neem dan contact op met Nicole Leuverink op telefoonnummer 0651852566, en kom een avondje kijken of dansmarietje zijn ook iets voor jou is!

Advertenties