Prins Brian & Adjudant Martijn

Brian van der Kuil, 26 jaar

2021_22_K E I V E R S L E P E N_ pr Brian en adj Martijn (171)Onze Stadsprins is woonachtig in Haaksbergen en een echte feestneus. De dag voor zijn grote Prinsopkomst is hij nog getrouwd met zijn vrouw Danique. Brian heeft sinds 2017 zijn eigen bedrijf in podotherapie. Zijn eigen bedrijf zit in hetzelfde pand waar zijn vader, schoenmaker Van der Kuil, gevestigd is!

Verder is Brian te vinden op het voetbalveld van HSC’21 in het vierde elftal. Hier trapt hij wekelijks een balletje met zijn broer en vrienden. Carnaval vieren is niet onbekend voor Brian. Hij is namelijk al enkele jaren actief bij CG de Polle uit Haaksbergen. Daarnaast houdt hij van een bourgondische levensstijl. Een gezellig etentje of een middagje barbecueën gaat er altijd in!

Martijn Veurink, 25 jaar2021_22_K E I V E R S L E P E N_ pr Brian en adj Martijn (171)

Onze adjudant is een geboren Haaksbergernaar. Gestudeerd in Groningen en verhuisd naar het zuiden voor zijn baan als inkoper bij Anteryon. Voetballen is voor Martijn ook niet vreemd. Als hij de tijd heeft komt hij graag terug naar Haaksbergen om zijn oude teamgenoten aan te moedigen. De adjudant en de Prins kennen elkaar al een hele poos. Samen op de voetbal en samen bij de CG de Polle! In het dagelijks leven zijn ze ook echt goede kameraden en spreken ze regelmatig af onder het genot van een hapje en een drankje.

Bourgondiërs in hart en nieren, willen maar één ding en dat is carnaval vieren!

Advertentie